Isnin, 26 November 2012

Periuk Tekanan Tinggi ( Pressure Cooker)





Periuk Tekanan Tinggi ( Pressure Cooker)




Hari ini kak zah akan berkongsi kelebihan periuk tekanan tinggi, ini berdasarkan pengalaman kak zah menggunakannye selama 19 tahun, periuk tekanan tinggi ini amatlah berguna bagi kak zah kerana apabila kita menggunakan nye, kita boleh jimat masa dan gas, contohnye sebelum ini kita membuat sup tulang, masa yang diperuntukkan lebih kurang 2 jam ke 3 jam, dengan menggunakan pressure cooker masa untuk merebus tulang ini hanya 20minit, jimat kan, ditambah lagi semua pati dalam tulang tu semua keluar, menjadikan sup tulang atau daging makin sedap.>>>>>>>

1)kelebihan pressure cooker:::::: 
      -menjimatkan masa 
       -dapat menpercepatkan masakan 
      -melumbutkan makanan yang keras sehingga lembut (tulang ,jagung & danging )
       -menjimatkan penggunan  gas berbanding periuk lain.
       -periuk serbaguna ,berbagai makanan .
        TERBARU !!!!!!!!!! DI PASARAN!!!!!!!!!
              DAPATKAN SEKARANG !!!!!!!!!












Nota: Pastikan kita semua berhati-hati apabila menggunakan pressure cooker ini, kerana haba yang  dikeluarkan sangat panas, ikut arahan dengan betul dan gunakan dengan cermat.

                          KUANTITI   HARGA   
                             11 L         >>>  RM 350       HARGA BOLEH DIRUNDING 
                                               9 L           >>> RM 330      HARGA BOLEH DIRUNDING 


sila hubungi di talian berikut : PN.MARIZAH
                                                 TEL; 0129491065