Periuk Tekanan Tinggi ( Pressure Cooker)
Hari ini kak zah akan berkongsi kelebihan periuk tekanan tinggi, ini berdasarkan pengalaman kak zah menggunakannye selama 19 tahun, periuk tekanan tinggi ini amatlah berguna bagi kak zah kerana apabila kita menggunakan nye, kita boleh jimat masa dan gas, contohnye sebelum ini kita membuat sup tulang, masa yang diperuntukkan lebih kurang 2 jam ke 3 jam, dengan menggunakan pressure cooker masa untuk merebus tulang ini hanya 20minit, jimat kan, ditambah lagi semua pati dalam tulang tu semua keluar, menjadikan sup tulang atau daging makin sedap.>>>>>>>
1)kelebihan pressure cooker::::::
-menjimatkan masa
-dapat menpercepatkan masakan
-melumbutkan makanan yang keras sehingga lembut (tulang ,jagung & danging )
-menjimatkan penggunan gas berbanding periuk lain.
-periuk serbaguna ,berbagai makanan .
TERBARU !!!!!!!!!! DI PASARAN!!!!!!!!!
DAPATKAN SEKARANG !!!!!!!!!
DAPATKAN SEKARANG !!!!!!!!!
Nota: Pastikan kita semua berhati-hati apabila menggunakan pressure cooker ini, kerana haba yang dikeluarkan sangat panas, ikut arahan dengan betul dan gunakan dengan cermat.
KUANTITI HARGA
11 L >>> RM 350 HARGA BOLEH DIRUNDING
9 L >>> RM 330 HARGA BOLEH DIRUNDING
sila hubungi di talian berikut : PN.MARIZAH
TEL; 0129491065
MCM NER NAK ODERR YERR??
BalasPadam